Arbeidsmedische Expertise

Dat de tijd alle wonden heelt is een mythe;
het is niet de tijd die geneest, maar wat je doet met de tijd

Aandacht voor gezondheid in het werk is een must. Immers, de verplichting tot loondoorbetaling bij ziekte omvat voor werkgevers een periode van minimaal twee jaar. En daarmee zijn veel kosten gemoeid. Kosten die wellicht voorkomen hadden kunnen worden bij vroege signalering of adequate aanpak.

omtrend kan u de expertise aanbieden van een geregistreerde bedrijfsarts. Uw vragen of problemen op het gebied van arbeidsomstandigheden, verzuim en/of re-integratie zijn voor omtrend een uitdaging. Wat kunnen wij u bieden?

Daarnaast kan omtrend u sinds kort de expertise aanbieden van een gecertificeerde bedrijfsartsconsulent oncologie (BACO). Jaarlijks krijgen circa 40.000 mensen binnen de beroepsbevolking de diagnose kanker. Het aantal overlevers van kanker neemt gelukkig toe. De specifieke zorg voor deze groep werknemers tijdens de behandeling en re-integratie vereist maatwerk en expertise.

Werknemers die kanker hebben (doorgemaakt) kunnen bij de BACO terecht met vragen zoals:

De BACO van omtrend, AJCG (Ton) Jenner fungeert als deskundig intermediair tussen uw eigen bedrijfsarts en het team van behandelend specialisten. Zie ook www.oncoline.nl/oncologische-revalidatie

 

Wilt u meer weten? Bezoek dan ook eens de site van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en van het UWV.