Over ons

Threes Oude Moleman

Threes Oude Moleman

Al sinds 1985 mag ik een bijdrage leveren aan het stimuleren van de ontwikkeling van mensen en organisaties.  Ooit begonnen als algemeen maatschappelijk werker en vervolgens als bedrijfsmaatschappelijk werker, werk ik sinds 2001 als (team)coach en sinds 2003 als registermediator arbeidskwesties en trainer. Daarnaast ben ik al meer dan 25 jaar vertrouwenspersoon ongewenst gedrag & integriteit. En ja, ook na ruim 35 jaar ben ik nog altijd even bevlogen en blij met mijn mooie werk. Ik was en ben werkzaam  in zowel de profit als non-profit sector.

Sinds 2005 werk in vanuit mijn eigen bureau OMTREND. Vanaf 2015 is OMTREND uitgebreid met een bedrijfsarts-consulent oncologie, Ton Jenner. Wij werken ieder vanuit ons eigen werkveld en expertise. Dit doen we vanuit ons eigen netwerk met een vaste groep collega’s en andere deskundigen.

Wat collega’s, opdrachtgevers en cliënten over mij zeggen? Ze noemen me deskundig, praktisch- analytisch, positief kritisch, “ouderwets” betrouwbaar, enthousiast en gedreven. En nuchter! Met mijn gezonde zelfspot: ik kan het niet mooier vertellen.

 

Ton Jenner

Ton Jenner

Ik ben sinds 1982 actief als bedrijfsarts en werkzaam (geweest) voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. Vanaf 2015 heb ik mijn aandacht verlegd naar de problematiek rond kanker en werk. Ik ben nu vrijwel uitsluitend actief als bedrijfsartsconsulent oncologie. Dat is een bedrijfsarts met specifieke deskundigheid op het gebied van kanker en gespecialiseerd in de begeleiding van werkenden met kanker. Als bedrijfsartsconsulent oncologie ben ik ook landelijk actief en geef onder andere voordrachten voor beroepsbeoefenaren in de oncologie en voor patiëntenorganisaties.

In mijn visie dient werken een activiteit te zijn, die een goede balans geeft tussen plezier, zingeving, sociale participatie, inkomen en voldoening.

Wat collega’s en patiënten over mij zeggen? Ze vinden mij kundig, helder, analytisch, met een juiste dosis relativeringsvermogen en prettig om mee samen te werken.